Dom > Novosti > Sadržaj
Прецизно ухватити тржиште машина за минирање пуцања
Jul 19, 2017

Индустрија машина за пјескарење је важна индустријска столарија националне економије у ливничкој индустрији, челичним млиновима, бродоградилиштима, индустрији плесни, аутомобилској прерађивачкој индустрији, творници вентила, фабрике мотора, фабрике метала, фабрике за галванизацију, конструкције челичне конструкције, фабрике лежајева, тротоара Инжењеринг И друге индустрије, машина за пјескарење као опрема за површинску обраду за брз друштвено-економски развој заузима важан положај, тако да је индустрија за производњу пуцњаве произведена као важна основа за независни индустријски систем земље, али такође одражава свеобухватни развој Социјална индустрија важан симбол. Кинески произвођачи машина за пјескарење морају искористити добру прилику за развој. А како се све веће и веће, тако да се иновације и истраживање и развој, тачно разумевање тржишног правца, индустрија машина за паљбу на кућну посаду суочавају са огромним изазовима, с једне стране настављају да пружају квалитет производа и техничке услуге, с друге стране Рука наставља да повећава научно истраживање. У годишњем лансирању нове патентиране технологије, нова врхунска опрема, која се налази на челу домаће производње машина за пјескарење, постала је производња кинеске производње и извозна база, домаћа индустрија ливења, једна Најбољих произвођача.

Које су мјере предострожности за кориштење машине за пјескарење:

Машина за пјескарење је први пут коришћена за ливење, ковање комада и остали лепљиви песак и уклањање скале. Углавном кориштење брзог ротирања радног кола како би се избацило малтер брзо ударио на површину дијелова, како би се задовољиле захтјеви третмана површине.

1, функционисање опреме строго спроводјење обука стационарних мјеста, упознат са перформансама машине и карактеристикама.

2, упознат са употребом процедура за руковање машинама, употребом, поправком и одржавањем.

3, оператер мора проверити контролни ормарић (панел) све врсте прекидача на жељеној локацији (укључујући прекидач за напајање), а затим за покретање, како не би дошло до кварова, оштећења електричних и механичких уређаја, што доводи до несрећа у опреми.

4, не-локални оператери не могу слободно радити или додирнути област контроле електричних прекидача, а не близу радног подручја машине, како би се избегле несреће.

5, оператер мора носити заштитну одећу, наочаре и тако даље.

6, оператер започиње са посебном пажњом на све врсте инструкција панела, све док се сва упутства не достигну нормалним вредностима, како би се мањи кран (ваљак) управљали у радни процес. Ако појединачни инструмент означава да је велика грешка (не нормална) одмах искључена. Проверите да ли је опрема погрешно функционисала након чизме.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!