Dom > Novosti > Sadržaj
Аутоматска технологија контроле у примени машина за минирање
Nov 03, 2017

Описује јединицу за експлозију процеса и техничке параметре, описује специфичне функције ПЛЦ управљачког система, пуштен у рад управљачки систем, ефекат је добар.

1 Увод у процес

Машина за пјескарење углавном укључује ваљак и горњи ваљак, 4 комплета од 45 ° која се упуштају хоризонталном машином за пјескарење, 2 комплета машина за спиралну пилулу, 2 комплета дизалице материјала, 1 механизам за контролу пилуле, као и као опрема за пречишћавање пилула и опрема за уклањање прашине. Распоред машина за минирање приказан на Слици 1, након јединице за пражњење округлог стуба, стола се може уклонити са оксидне скале.

Када трака пролази кроз јединицу за пјескарење, снимци се пуцају кроз јединицу за пјескарење у четири квадранта како би полирала таблу. Након снимања пелета и парадајза, по сопственој тежини Бу Одељење таблета у лоше, а преко вијчане таблете која ће добити пилулу, материјал ће бити послат на дизалицу материјала за дизање материјала, таблетку кроз стругач за дизалице. Надоградити на на врху јединице и истоварити на фиксну болус плочу у екран за сортирање. Сито је приказало велику количину гвозденог оксида и његове нечистоће и редовно вештачко пражњење. Пелети и прашина с сита Бу. Овде, због улоге вентилатора издувних гасова, честице прашине прашине пале са ветром. Нормални пелети се враћају у силос пилуле. Након пескарења, квалитет траке достигне Асг 2,5 ~ 3,0, а максимални шум опреме не прелази 85 дБ.

2 управљачки систем

2.1 ХМИ функција

У кутији за рад са теренима инсталиран је Сиеменс ОП3 и плоча је повезана са С7-300 ПЛЦ преко Профибус-Дп комуникацијске линије. У раду плоче поставите пречник шипке, брзину ваљка, дужину траке, али и да пратите статус комуникације.

2.2 ПЛЦ функција

ПЛЦ користећи Сиеменс С7-300, овај систем има локалне и даљинске, аутоматске и ручне функције.

Аутоматски процес Прво, 1 # старт машина за експлозију посада, после И / △ покрета, кашњење 5 с, 2 # почетак машине за пјескарење, И / △ покретање, затим кашњење Сс, и тако даље, 3 #, 4 # у 4 операције експлозије, након чега следи започињање две спиралне пилуле и две подлоге за пилуле пилуле. Ово почиње да избегава утицај на мрежу.

Ручни процес може управљати тастером на кутији, односно, стартовати и зауставити четири машине за пјескарење, два пилирана пилулера и покретач и заустављање.

Опрема се започиње блокирањем Свака страна опреме има врата за одржавање, нека бочна врата нису затворена, а 4 јединице за пјескарење не могу да започну. Или, када опрема ради, када се отварају бочна врата, четири машине за пјескарење ће престати да раде и играју сигурносну улогу.

2,3 бар преносни систем

Ручни строј за пуцање по 5 компоненти мотора, коришћење континенталне регулације инвертора, инвертора које ПЛЦ програм даје за израчунавање, контролу брзине мотора, величину брзине коју је поставила радна плоча. Према захтевима процеса, различита дебљина траке, брзина варира.

Током снимања шипки између Φ16 и Φ35 мм, три горња ваљка раде како би се спречило клизање танких шипки на ваљку. Три притисна ваљка контролише се кодер на улазу машине за пјескарење и на ваљак 3 #. Кроз програм ПЛЦ програма, да би се судило, када се трака покреће између 1 # и 2 # ваљка, 1 # на притисном ваљку Бу; када трчите на 2 # и 3 # ваљка, 2 # на ваљку за притисак Када покрећете 4 # и 5в ваљка између времена, 3 # на притисном ваљку Бу; када је трака оставила опрему, сва три притиска ваљака подигнута су све.

2.4

На управљачкој кутији налази се бројчаник од 0% до 100%, који се користи за контролу величине отвора пнеуматског пропорционалног вентила. Подесите број снимака у четири машине за пјескарење, различите дебљине траке, број различитих снимака. Истовремено, сматрајте и шипку након шутирања експлозијом површинске храпавости, уколико не задовоље захтеве, повећајте број пилула који се очекује месечно.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!