Dom > Novosti > Sadržaj
Како разумно одржавање пескарења соба
Oct 10, 2017

Уколико користите собу за пескирање, ако не обратите пажњу на одржавање пескарске собе, може се умањити век трајања машине или чак у употреби пескарења у процесу сигурносних инцидената, а сада ћемо рећи како треба одржавање, пескарење соба.

1, треба да буде недељна пескарска просторија за једноставно одржавање, како би се прекинула снага машине за пескирање да би се зауставила рад пескарске собе, уклоните млазницу машине за минирање, ако млазница млина за проширење пречника више од 1,6 мм или млазница подлоге постоји пукотина, обавезно га замените, ако је машина за пескирање инсталирана са филтером за воду да редовно проверава филтер, очистите чашу.

2, ако има времена за покретање, проверите машину за пуцање како бисте видели колико је времена исцрпљено када је издувач, ако је време издувних гасова значајно продужено, онда филтер и пригушивач који могу нагомилати превише прашине, обавезно очистите на време.

3, у недељну собу за пескирање за једноставно одржавање, али такође треба да се проверава једном месечно пескарење. За сваки мјесец инспекције мора бити детаљно посматрање, пескирна соба није део феномена старења, ако се ови феномени могу очистити у вријеме чишћења, одмах треба заменити

Укратко, мора се редовно одржавати одржавање песка, укључујући и систем даљинског управљања чигонгом, и ове сигурносне уређаје мора се редовно проверавати. Само редовна контрола ових делова може осигурати да се песка за пескирање у свакој употреби може релативно сигурно, неће бити неких сигурносних инцидената, контролор неће пропасти. Али пре него што одржава собу за пјескарење мора бити пескаста просторија унутар компримованог ваздуха прво очистити вентил и поставити сигурносне знакове.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!