Dom > Novosti > Sadržaj
Како направити собу за пескарење са абразивним ваздухом?
Nov 03, 2017

Собна пескица већ постоји кад људи могу полирати предмете са кварцним и другим материјалима. Идеја је једноставна, са појавом ваздушних компресора рођена је индустрија експлозије.

Пјескарење је срце сваког модерног система пуцања. Да би се добило контролисано и чисто окружење и како би се абразивно поврло ефикасно, неопходно је окружити радно окружење.

Критеријуми за дизајнирање система с песком праве величине укључују максималну величину радне површине, максималну тежину радног предмета, манипулацију материјалом, број сати пескарења дневно и основни материјал радног комада. Сваки елемент треба размотрити како би се финализирала изградња пескиреве просторије.

Највећа величина радне површине одређује величину простора за пескирање. Ширина простора одређује се додавањем четири до пет корака на свакој страни радног комада. Овај простор је неопходан за експлозију радника са различитих углова.

Висина простора за пјескарење је такође одређена висином радног предмета, али се такође мора размотрити и део за руковање материјалом. На примјер, ако је радно возило у орбити руковање материјалом, мора се узети у обзир висина радног возила како би се осигурало да постоји одговарајући простор у крову куће за пјескарење. Слично томе, неопходна је празна површина од 4 до 5 метара или до 7 стопа, ако оператер иде док радите на возилу (као у возилу) током експлозије.

Дужина пескарења је четири до пет додатних простора на сваком крају радног комада за употребу оператера.

Вентилација простора за пескирање кроз три различита дизајна ваздуха. Три начина су "под-вентилација", "вентилација од краја до центра" и "замагљена вентилација". Брзина вентилације у свакој соби одређује се абразивом и методом која се користи у просторији за пескирање

Најчешћи и економични начин вентилације је "замагљена вентилација". У основи, израчунавање величине преципитатора одређује се овом формулом: ширина собе к висина к брзина протока попречног пресека (ФПМ) = кубичне стопе. Напомена: Брзина протока попречног пресека је типично 50 абрактивних гранулација од минерала и минерално брусно средство од 60 фпм. На пример, за комору од 16 × 16 × 60 стопа, која користи абразивно средство, израчунајте следеће: 16 × 16 стопа × 50 стопа = 12800 кубних стопа Потребна вам је просторија са протоком од 50 ФПМ.

Систем за опоравак додаје додатне уређаје за сакупљање прашине у опсегу од 500 до 1200 кубних стопа; тако ће резултујући сакупљач прашине бити (12.800 кубичних стопа + 500 кубних стопа) - укупно 13.300 кубних стопа.

Приликом избора праве просторије за пјескарење, важно је да се погледа читав низ компоненти приликом експлозије.


На пример, посада за експлоатацију радионице може видети неко време посла, а други тип алуминијумског дела префабрикованог ради још један пут. У овој врсти примене, желели бисте да изаберете један тип абразивног материјала за оба типа основног материјала: челик (гвожђе) и алуминијум (обојени) као што су гранат, глинице и тако даље.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!