Dom > Novosti > Sadržaj
Одржавање машине за убризгавање појасева
May 19, 2017

Машина за пјескарење с громобраном за вишеструке врсте, велике и средње делове површине рђе обраде или за убацивање. Радни предмет не сме да се плаши судара од само једног килограма испод комада за лијевање и топлотне обраде. Може се користити сам, може се користити и ожичење. Широко се користи у многим индустријама како би се побољшала опрема за обраду површине.

Машина за наношење нето траке за пиштање је дизајнирана у складу са потребама корисника и новом специјалном опремом, чисти диск, лим, лијевање, тело, конструкцијски делови опреме за чишћење песка. То може бити изворно стање челика и бацати површину снажне експлозије, уклонити слој рђе, заваривачку шљаку и вагу, тако да се униформирају уједначени метални сјај за побољшање квалитета челичног премаза и анти-корозионог ефекта. Мрежа за обрушење са белим снопом углавном се користи у аутомобилској, ваздухопловној, жељезничкој и машинској индустрији. Ја сам створио непрекидан развој металне мрежне мреже Белт Схот Бласт Мацхине, тако да се дијелови аутоматски, континуирано непрекидно усмјеравају кроз ротацију, да прихвате неколико праваца снимања за чишћење, избацивање типа чворишта да би се максимизирала ефикасност експлозије пуцања и Да бисте избегли делове. Усагласите једни са другима и оштетите површину дела.

1, машина за ударање каишу пре него што почнете да проверавате снимак унутар гумене стазе, зидне облоге итд., Одмах замените хабање.

2, на стражњој машини, листовима, радном колу, подесивим сетовима, под-лоптом, запечаће сваку класу да провери, ако је оштећена и благовремена замена.

(1), проверите хабање ножа и утврдите да сечиво носи озбиљно, треба одмах заменити, замијенити лишће треба обратити пажњу на симетрију два листа у исто вријеме замјене, тежине мање од 5г, тако да рад ручице Има веће вибрације.

(2), Машина за убризгавање усана са појасом усмерена је на машину за пјескарење. Ако окренете оријентациону рукаву, можете променити правац бацања пројектила, смера и рукавца радилице како бисте одредили радијални угао распршивања пројектила, обично око 45 степени. Када правоугаони прозор носи око 5 мм, мора бити 5 мм удаљен од прстена вага), као што је поновна употреба од око 5 мм, а затим вратите 5 мм, а затим вратите 5 мм, наставите Користите, када се прозори Треба заменити, у супротном ће угао радијалног распршивања ракете повећати, убрзати заштиту страже, смањити ефекат чишћења.

(3), точак под-лопте причвршћен на вретену са радним колом са ротацијом, под-круг је лако носити делове, треба замијенити кружни пречник под-лопте са више од 15 мм, радијални угао расејања пројектила се повећао , Чување плоче, смањивање ефекта чишћења.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!