Dom > Novosti > Sadržaj
Машине за пражњење ланаца за надземне транспортере
Mar 25, 2017


Машина за пјескарење са фотоапаратом за пуцњаву је састављена од машине за пјескарење, коморе за пјескарење, конвејер за куке, опрема за подизање пилуле, сепаратор прашине, механизам за циркулацију пелета, филтер за прашину и електрична контролна кутија. Окретање куке, када уређај детектује радни предмет у сету након станице за избацивање, отвори систем пилуле, поче да баца пуцњаву, кука за рад на висини у кучишту у студију полако ротира, окрећу површину радног предмета Изложен Пуцање на метак, челик пуцао кроз машину за пјескарење на површини обраде за рђу, како би ојачао рад; Да довршите рђу, ојачајте рад челичног удара у канту за опоравак са погоном мотора.


1, зелено, без загађења на послу

2, распоред две машине за пјескарење, у потпуности решава сложене мртве крајеве радног комада, површину обрађене површине.

3, висок степен аутоматизације, експлозија пуцања, обрада радног комада, ротација радног предмета, циклус обраде предмета, циклус пилуле, филтер прашине аутоматски се завршава.

4, кука са позиционирањем, тајминг, у, може се прилагодити за различите дијелове.

5, уређај је поставио функцију блокирања, мора се подесити како би се покренуо уређај како би се осигурало нормалан рад опреме, неће узроковати квар или несрећу због неправилне употребе.

6, практични, различити типи радних предмета могу се руковати.

7, ниво обраде је висок, може досећи са2.5 ниво.


Кука за подкатегорију опреме и двоструку куку два серија машине за транспорт ваљкасти , велики број модела, специфичан избор према величини радног предмета и захтевима за рад и постављен.


Ако желите да добијете више информација о машини за пуцање на фотоапарат типа Пхоти хоок, молимо вас да нас контактирате на ицфенгте@пхотицн.цом

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!