Dom > Novosti > Sadržaj
Историјат развоја минијатурне експлозије, оригинални је тако
Oct 10, 2017

Машина за пјескарење је алат за ливење, он се ослања на експлозију експлозије која се избацује из брзог пројектила да би се ојачала, поред језгре и очистити површину објекта, у неким деловима наше земље такође названа машина за пјескарење машина за пјескарење или машина за пјескарење, машина за пјескарење је тако популарна јер се упоређује са осталим другим алатима за површинску обраду, машином за пјескарење са ефикаснијом и бржом технологијом обраде, а машина за пјескарење може задржати и део процеса штампе.

Прва машина за пјескарење је направљена у компанији у Сједињеним Државама 1930-их година. Што се тиче наше кинеске машине за пјескарење, она је направљена педесетих година прошлог века и успела је да успије. Производња машине за пјескарење или имитација бившег Совјетског Савеза је погодила технологију минирања.

Машина за пјескарење може се користити за ојачавање, очишћавање површине објекта, може се користити и за рђање, за мембрану и дебуру, али за то ће утицати на изглед површине уређаја или интегритет. Ако машина за пјескарење за ојачање објекта ојача објекат, онда је прва ствар за уклањање површине овог објекта загађиваче чиста, а затим обезбеђивање слоја може се користити за повећање површине чворишта објекта, тако да лако можете играти улогу јачања објекат Тхе.

Машина за пјескарење и пескарење није иста, јер се машина за пјескарење углавном користи за смањивање степена умора, повећава површински напон објекта како би се спречило коришћење предмета у процесу умора због употребе непотребне микро акције, сигурност рада објекта. Дакле, почетак машине за пјескарење се користи у индустрији ливења, може бити врло добар да уклони површину ливеног гвожђа и придржава се песка.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!