Dom > Novosti > Sadržaj
Схот Бластинг Мацхине Како прилагодити
Nov 03, 2017

Машина за пјескарење постављена на месту, пре званичне производње и употребе, мора постојати исправан процес отклањања грешака, међу њима је подешавање трошкова над главом кључно. Правилно подешавање може учинити машину за пјескарење постизање најбољег радног стања, а ефикасност експлозије је велика, енергија се чува, а ефекат експозиције је добар. Дакле, како бисмо прилагодили пјескарску машину? Ево неких сазнања, произвођача да прошире опис.

1, бацање подешавања силе

Да би се постигао добар ефекат пројектила, машина за бацање машине за пуцање (глава за бацање) мора бити упарена са идеалним вентилом за проток протока челика, како би се осигурало да постоји довољно висине снимања. Челик пуцан кроз регулатор протока може подесити количину снимања. Приликом подешавања, потреба за разматрањем моторчета са штапићем може издржати максималну струју. Прилагодите количину пескарења, завртањ за подешавање регулационог вентила за регулацију протока кугластог челика може се подесити у складу са стварним количином пескарења. Максимална струја мора да буде у складу са количином струје коју је моторови ударац испалио. Радна тренутна вредност би требало да износи 90% максималне тренутне вредности, преко амперметра за подешавање количине експлозије пуцања. Што је већа струја, већа је количина пуцања

2, подешавање угла бацања

После завршне инсталације позиционирања машине за пјескарење би требало да буде засновано на специфичним условима рада уређаја ради пажљивог отклањања грешака. Подручје покривања бачених машина за пјескарење машине за пјескарење је површина у облику вентилатора, површина у облику вентилатора до радног комада што је већа удаљеност, већа је површина пројектила, али мањи је удар челичних снимака, тако да је најбоља пројекцијска растојања у случај бацања таблета ширине 80цм. Окрените оријентациону рукаву да бисте подесили смер снимака и млазница у распону пројекција. Међутим, ако је млаз предалеко лево или десно, снага пројектила ће бити ослабљена, а абразија заштитне плоче ће бити убрзана.

У случају

Према следећој методи, може се дебуговати машини за пјескарење најбољег пројекционог мода.

1, ће бити лагана рђа или означити челик за брисање боје постављен у пројектилном простору.

2, започните уређај за пражњење. Брзина мотора до одговарајуће брзине.

3, помоћу управљачког вентила (ручно) да бисте отворили капију за пјескарење, око 5 секунди касније, материјал снимања се шаље на радно коло, очвршћава се метална рђа на благо кородираном челику.

4, одредити локацију пројектила, са 12-инчним подесивим кључем на платну од три шестоугаона завртња који су слободни према оријентацији рукава могу се ротирати ручно, а затим затегнути оријентациони рукав.

5, припремите нову мапу пројекција да бисте тестирали најбоље поставке.

6, 3 до 5 понавља се неколико пута до најбољег пројекционог положаја.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!