Dom > Novosti > Sadržaj
Начело дизајна пескарења
Jun 16, 2017

Дизајн просторије за пескирање не би требало да одражава само ниво развоја савременог сликарства, већ и практичне принципе, са најнижим инвестицијама, најнижим оперативним трошковима, најмању вероватноћу одржавања, најједноставнијим начином рада за циљеве дизајна.

1, напредно

Дизајн система и опрема која одражава захтеве савремене производње, у средствима која су дозвољена под претпоставком, колико је то могуће употребом напредне технологије и дизајна. Напредна природа се углавном одражава у високој ефикасности експлоатације песка, лакој контроли, капацитета за прашину. Централна контрола управљачке кутије електричног управљачког система, опрема, односно контрола, приказ стања рада, приказ сигурносног система.

2, практичност

Дизајн собе за пескирање најпре мора узети у обзир практичну, практичну главну рефлексију у практичном и поузданом, мањег степену неуспјеха, једноставном одржавању и једноставним резервним дијеловима.

3, заштита животне средине

Простор за пескирање ће произвести пуно прашине, у дизајну цурења прашине, посебно, узети у обзир врата печата; Како би се смањиле емисије прашине; Пескарење радника који удишу ваздух, посебно третираним специјалним ваздухом за снабдевање. Поред тога, предузмите пуне акције како бисте смањили буку.

4, безбедност

Како је радно окружење за пескирање лоше, радници у затвореној средини и са извесним ризиком, дакле, дизајнирају собу за пескирање, распоред унутрашње структуре просторије, одржавање и поправку транспортног система, дизајн електричних система и Лаиоут, мора се разматрати са сигурносне тачке гледишта. ГБ7692-87 "Сигурносни код за рад на сликању - сигурност процеса обраде"; ГБ7693 "Сигурносни код за сликање - Процес предобрвавања боја за бојење" ГБ16297 "Кинеска Народна Република Кина Република свеобухватне емисије загађивача ваздуха."

Простор за пјескарење састоји се од тијела за пескирање и заштите, система за рекуперацију песка, домаћина (резервоара за пјескарење), транспорта шина, система за уклањање прашине, система за компресију ваздуха (у куповини), електричног система и сл. Програм је опремљен са два Тсуи пескарења високог притиска, радници могу слободно да померају млазницу за пјескарење производа; Конфигуришемо два вјетрова вјетра Тсуи, како би радницима помогли на коначном чишћењу.

1, главни технички захтеви и параметри

① капацитет пескирања треба да достигне 240 квадратних метара / 8 сати / 1 до експлозије Тсуи.

② Захтеви за ниво песка: ниво Са2.5.

③ система за уклањање прашине прашина концентрација прашине треба да буде <120мг>

2, процес

Причвршћивање процеса пескарења на плочнику - у комору песка (пескарење) - чишћење прашине - пескирајући простор


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!