Dom > Novosti > Sadržaj
Шта је предност штитне машине у поређењу са пескарењем?
Jun 16, 2017

Машина за пјескарење у односу на традиционалну ручну пјескарење које су предности? Следеће од моје фабрике да вам објасним под машином за пјескарење у односу на традиционалну машину за пескарење Који су предности? Ако имате потребе за машином за пјескарење, контактирајте нас, ми ћемо вам пружити професионалну техничку обуку и упутства за професионалну пјескарење.

Међународна напредна центрифугална машина са високим конзолама са великим отпуштањем и великом брзином избацивања може знатно побољшати брзину чишћења, добивати задовољавајући квалитет чишћења, сви цртежи симулиране машине за издувавање и пуцање су потпуно компјутерски подржани (ЦАД) цртежи , Одабир машине за пуцање и распоређивање је разумнији. Уместо традиционалног вештачког пескарења, ефикасност рада, употреба пјескарења песка која баца количину песка је традиционална машина за ручну пјескарење 30-60 пута како би се осигурало правовремено и брзо завршетак пројекта;

2. Брзина пескарења машина за пескарење брзина пескарења може досећи 70-80м / с, традиционална машина за пјескарење пескарење брзине од 50м / с, машина за пјескарење снимања из песка има већу кинетичку енергију може се детаљније уклонити површина Радна површина и шљака за заваривање и оксид, како би се постигла одређени степен униформности уједначена метална сјајна површина за уклањање стреса, побољшање квалитета челичног површинског премаза и отпорности на корозију.

3. Јединственост, јер је машина за експлозију пескарења погодна за експлозију, тако да је експлозивна експлозивна експлозија након експлозије ефекта пескарења на површину обраде у основи иста, за разлику од традиционалне вештачке експлозије песка, случајни тип је релативно велики.

4. Заштита животне средине, машина за пјескарење са професионалном прашином, како би се осигурало да ефекти на животну средину, иако смањују радни интензитет, замене традиционалне машине за пескирање вештачким пескарењем, лошег радног окружења, побољшава се радна сигурност.

5. Ефекат експлозије експлозије са експозицијом може се заснивати на контроли фреквенције транспортера како би се прилагодио ефекат пескарења.


We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!