Dom > Proizvodi > Примјена машина за пуцање у ударце > Прецизна машина за пиштање резервних делова
Пхоти ФТК15ГН / ФТК28ГН серија Опрема за сушење

Пхоти ФТК15ГН / ФТК28ГН серија Опрема за сушење

1. Без загађења на послу
2. Високо аутоматизован. Аутоматско завршавање пескарења, обртног предмета, циркулације снимака и филтрирања прашине.
3. Практично. Може очистити различите врсте радних предмета.
4. Високи капацитет обраде, постизање са2.5.

Opis

Машине за чишћење песка за сушење каменца за сушење каменца Пхоти ФТК15ГН / ФТК28ГН Сериес


Подаци / ставка

Јединица

Продајем опрема за пескирање К15ГН тип лопате за продају

Продаја опреме за пескарење К28ГН

Величина ролне

Мм

1090 к1245

1245 к1778

Пречник краја краја

Мм

Ф1092

Ф1250

Радни волумен

М³

0.43

0.79

Тежина по радном комаду

кг

227

363

Носивост

Кг / ваљак

800

3500

Капацитет минирања

Кг / мин

350

450

Снага главе мотора

Кв

22

30


Функције и сврхе:

Ова машина за пјескарење може се користити за чишћење одливака, кованика и заваривања, очистити површину и оксидну кожу предмета. Такође може постићи добар ефекат чишћења на чврстим деловима због добрих заштитних мјера, јаких перформанси и разумне структуре циркулационог система. Такође се може искористити за чишћење радних предмета лаких за пад, као и нерастворних делова и одливака са мање дубоким калупом. Машина се такође може користити за чишћење делова од ливеног алуминијума или неких обрађених предмета од обојених метала.


Опрема за пескирање металне траке погодна је за чишћење површина свих врста предмета. Очистити песак на површинама различитих металних одливака. Одстраните обојени метал. Глатке ивице делова за штанцање глади. Очистите ковани и површински обрађене површине топлоте. Скините оксидне коже на опружним површинама и рукујте префињењем зрна. Има широк спектар примене, претежно укључујући фабрику за ливење, постројење за прераду топлоте, електрану и постројење за алатне машине, фабрику бициклистичких делова, електрану, фабрику аутомобила, фабрику моторних фитинга, фабрику за ливење обојених метала и сл. Након Пескарење, радни предмети показују добру боју. Машина може да помогне у претварању ради затварања, пливања и пасивирања површине површине обраде, обезбеђујући фину површину за завршну обраду, као што је галванизација, премазивање боје итд. Смањите напрезање на радну површину и извршите површинску префињеност зрна како бисте остварили интензификацију површине и дуго век.


Машине за чишћење сувог леда су идеална опрема за површинску обраду, која има низак ниво буке, мало прашине, високу ефикасност производње. Снимци се могу аутоматски поново користити, тако да могу смањити потрошњу материјала и коштати мање. У исто време, смањите губитке материјала и трошкове. То је савремена предузећа идеална површинска опрема за третман. Машина за пуцање у облику металне траке се састоји од машине за пјескарење, коморе за пескање, гумењака за ремење, дизалице за снимање, сепаратора прашине и снимања, циркулационог система, филтрације прашине, електричног ормана. Обрадни предмети полако се окрећу у комору за пескање, излажући сваку површину радног комада да протиче ударце како би се очистио и ојачао површина уређаја. После завршетка отпрашивања и јачања, челични снимци спадају у канту за рециклажу и подижу се на сепаратор прашине и сила помоћу лифта за одвајање челика и прашине.


Функције производа машине за сушење леда за продају:

1. Без загађења на послу

2. Високо аутоматизован. Аутоматско завршавање пескарења, обртног предмета, циркулације снимака и филтрирања прашине.

3. Практично. Може очистити различите врсте радних предмета.

4. Високи капацитет обраде, постизање са2.5.


Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносимо на представљање нас као једног од водећих произвођача и добављача опреме за чишћење стројева за пражњење сувог леда, цијене за продају пхоти фтк15гн / фтк28гн серије у Кини за вас. Добродошли да купимо прецизну машину из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!