Dom > Proizvodi > Схот Бластинг Мацхине > Белт Схот Бласт Мацхине
Тумбле Транспортер Белт Типе Схот Бласт Мацхине Пхоти ФТК32 Сериес За продају

Тумбле Транспортер Белт Типе Схот Бласт Мацхине Пхоти ФТК32 Сериес За продају

1. Директно спојена глава ротора са једноставном структуром и дугим веком трајања.
2. сепаратор типа БЕ; Добар сепарацијски ефекат, висока продуктивност и позитивно побољшање лопатица.
3. сакупљач прашине за прашину; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Побољшати радно окружење.
4. гумени појасеви отпорни на хабање; Смањити појаву судара и оштећења радних предмета; Смањите буку машине.

Opis

Тумбле Транспортер Белт Типе Схот Бласт Мацхине Пхоти ФТК32 Сериес За продају


Ставке

Спецификације машине за пјескарење

ФТК326

ФТК3210

Систем аутоматског утоваривања и истовара може се пројектовати према захтевима купца.

Пречник крака диска / мм

600

1000

Растојање краја диска / мм

900

1000

Максимална тежина по радном комаду / кг

10

30

Максимална носивост / кг

200

600

Глава ротора

Количина / сет

2

2

Брзина копирања по сету / (кг / мин)

200

200

Снага по сету / кв

11

11

Величина коморе за чишћење Л * Б * Х / мм

1310 * 1000 * 1730

1650 * 1510 * 2300

Снага (кв)

16.9

23


Представљање производа:

Ова серија машине за пјескарење типа за вјешање се примјењује на чишћење површина, уклањање рђе и јачање експлозије свих врста средњег и малих одливака, одковака и стројних дијелова. Погодан је за различите производне ваге. Може радити самостално или комбиновати са другим машинама у комбинацији са континуалним транспортерима како би се формирао комплетан производни и линијски чишћење. Идеална је опрема за чишћење великих, средњих и малих радних предмета. Машина за пражњење с песком типа К32 серије има предности напредног дизајна, разумне структуре, мале потрошње енергије, високе ефикасности и сл.


Ова машина за пјескарење, која интегрише технологију у земљи и иностранству, представља ново развијену опрему за чишћење са ивицама високе ефикасности чишћења, компактне структуре, ниске буке и комплетних комплета опреме за чишћење.


Карактеристике производа:

1. Директно спојена глава ротора са једноставном структуром и дугим веком трајања.

2. сепаратор типа БЕ; Добар сепарацијски ефекат, висока продуктивност и позитивно побољшање лопатица.

3. сакупљач прашине за прашину; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Побољшати радно окружење.

4. гумени појасеви отпорни на хабање; Смањити појаву судара и оштећења радних предмета; Смањите буку машине.


Серија К32 користи гумене каишеве отпорне на хабање високе густине за учвршћивање радних предмета, а глава импелерја избацује челичне фотографије како би очистила обрађене предмете. Углавном се користи за чишћење површина обраде малих и средњих одливака, одковака, дијелова алуминијума, комада од нерђајућег челика, комада бакра и сл. Распоред коморе за пескање и глава ротора распоређен је након компјутерске тродимензионалне динамичке симулације Масеног избацивања, чинећи проток струје тачно покривају површине површине радног комада. Челични снимци се избацују на површине радних предмета из сваког правца. Усваја гумене траке отпорне на хабање, смањујући судар и појаве оштећења радних предмета и смањивање буке машине. Користећи сепаратор вретена, има добар ефекат раздвајања и већу ефикасност производње и смањује абразију дијелова за хабање, као што су сечива главе мотора. Због сакупљача прашине за прашину, густина отпуста прашине је испод националних стандарда за побољшање радног окружења. После чишћења предмета, аутоматско пражњење се може реализовати помоћу инверзије трака. Усваја популарни облик без јаме и штеди трошкове изградње јама.


Ова машина за ватрогасну рукавачку вретену је погодна за чишћење рђе и површинско јачање предмета различитих врста и великих или средњих размера. Посуђе за чишћење мора бити одливака од удара и топлотно обрађених делова са тежином масе испод 150кг.


Машина за пјескарење са серијом К32 серије има следеће предности:

1. технологија директне спаљивања; Значајно побољшавају ефикасност чишћења и гарантују квалитет чишћења; Имају дуг вијек трајања, једноставну структуру, ниску стопу неуспјеха итд.

2. Поставка коморе за пескање и глава ротора распоређена је након компјутерске тродимензионалне динамичке симулације избацивања масе, чинећи проток челика прецизно покривајући површине површине радног комада. Челични снимци се могу бацити на површине радних предмета из сваког правца без остављања било каквог краја.

3. Користите гумене каишеве отпорне на хабање; Смањити судар и оштећења радног комада; Смањите буку и вибрације машине. Да има колекцију прашине или кертриџ типа филтер кеса; Концентрације емисије прашине испод националних стандарда; Смањити трење и повећати животни век.

4. Високо аутоматизован; Штеди трошкове рада; Користите облик без јаме; Смањити пословне трошкове.


Овај тип машине за пјескарење се углавном користи за чишћење рђе и површинско јачање предмета различитих врста и великих или средњих размера. Коришћењем брзих ротирајућих сечива, машина избацује челичне фотографије како би очистила континуирано ротирајуће предмете. Погодан је за чишћење рђе, уклањање каменца и површинско учвршћивање одливака малих димензија, отковака, штанцања, посебно погодних за чишћење површина и јачање делова који штите од удара. Радна страна очишћеног ливења може олакшати следећи процес обраде, која не само што може уштедјети време обраде, већ такође може штити машину и алате за резање од оштећења. Нерадна страна је трајна након што је обојена и може побољшати животни век, изглед и квалитет производа.


Ова машина за ватрогасну експанзију за обраду метала користи кружне гумене каишеве да формира радни простор који се непрекидно ротира помоћу погонских појасева. Челични снимци се избацују на појас да очисте обрадне предмете са високом брзином под центрифугалном силом. Машина је погодна за чишћење, уклањање прашине, одстрањивање прашине и површинско учвршћивање малих и средњих одливака, отковака, штанцања, зупчаника, опруга и тако даље. Усваја аутоматско пражњење аутоматског напајања и аутоматског пражњења, наглашавајући смањење интензитета рада. Нови колектор за прашину за прашину чини интензитет ослобађања прашине мањи од националних стандарда ради побољшања услова рада.


Ми, ПХОТИ ЦАСТИНГ, сада се поносни што смо представили нас као једног од водећих произвођача и добављача у облику експлозије машине за пуцање у облику експлозије, фототеци фтк32 серије за продају у Кини. Добродошли да купимо прецизну машину из наше фабрике. То је са високом прецизношћу и добрим перформансама.

Srodni proizvodi

Istraga

We're Here to Help

 • Додајте: Индустријски парк Далонг, град Кситуан, округ Дафенг, град Ианцхенг, провинција Јиангсу, Кина
  Тел: + 86-515-83755555
  Факс: + 86-515-83752143
  Моб: + 86-13912337992
  Е-маил: ицфенгте@пхотицн.цом
  Скипе: јоицезхаомин1986
  ВхатсАпп : +8613912337992

Bilten

Unesite u svoju e-adresu da primate dogovore
i kupone.
Obeležite nas danas!